2014 ~ 2015 UnTiL JaNNaH

2014 ~ 2015 UnTiL JaNNaH

Sunday, 17 November 2013

DiaMoND...


Hai semua... Rasa nyer dah lama tak "update" story2x kat blog nie... Mungkin sebab rutin seharian yang sangat sibuk... Kali nie saya nak share happy moments about 16th Nov 2013... Tak sangka segala usaha dipermudahkan... Apa pun... Saya & semua team member rasa happy sangat2x... We are the champion... My friends...

video 


Bila imbas balik kenangan "in the making" memang rasa tak sangka... Start dari planning nak mix lagu... Cari baju apa nak pakai... Fikir langkah tarian... fuhhh... It's not easy... Saya memang cerewet... Tapi my team member memang best la... Sporting & supportive... Even masing2x sibuk dengan kerja & tanggungjawab masing2x tapi tetap ada komitmen untuk buat yang terbaik... 

Terima kasih kepada my team member, Kak Ropiza, Agnes & Dayana... Tak lupa juga buat our support team member, Faidza, Zeti, Kak Fariza, Dato' Lim, HR team & semua yang berkenaan... Juga buat Sharifah, housemate a.k.a my PA (^_^)  

L.O.V.E


~ Masa latihan kat studio Pak Ngah, Setiawangsa ~

Friday, 13 September 2013

I ♥ MySeLF & My FaMiLy...

Seorang Wanita Yang Hatinya Penuh Dengan Rasa Cinta




Kau begitu sempurna...
Di mataku kau begitu indah...
Kau membuat diriku akan selalu memuja mu...
Di setiap langkahku...
Ku kan selalu memikirkan dirimu...
Tak bisaku bayangkan hidupku tanpa cintamu...
Jangan lah kau tinggalkan diriku...
Takkan mampu menghadapi semua...
Hanya bersama mu ku akan bisa...





Kau adalah darahku...
Kau adalah jantungku...
Kau adalah hidupku lengkapi diriku...
Oh sayangku...
Kau begitu sempurna...
Kau genggam tanganku...
Saat diriku lemah & terjatuh...
Kau bisikkan kata & hapus semua sesalku...



Saturday, 7 September 2013

My DReaM CaR WaS aRRiVeD...

Alhamdulillah... One of resolution for this year was achieved...
I love my car very2x much :)))


With my ViVi... Look like i'm so small to drive this... HaHaHa...

See la my little brother... He so excited & i really miss this moment... Love

Last but not least... Thank you ayah... Help me to achieve my target for this year...
 

Friday, 6 September 2013

BiLa CiNTa...

Bila cinta kini tak lagi bermakna
Yang ku rasa kini hanyalah nestapa
Ditinggalkan cinta masa lalu

Dulu kau tawarkan manisnya janjimu
Dan ku sambut itu dengan segenap hatiku
Hingga engkau pergi tinggalkanku

Hilangnya cintamu
Menusuk hatiku
Hingga ku memilih cinta yang fana 
Perginya dirimu
Merobek jantungku
Hingga ku terjatuh dalam harapan

Ku sebut namamu di setiap doaku
Bangkitkan setiap kenangan tentang mu
Yang ku dapat hanyalah bayang mu


Road To Tokyo Street...

HelloO... i'm back in blogging world... come & visit me... surely i have a lots of time to spent it here... my blog is public... everyone can follow my story... see my picture... no problem... *i'm pretty & i'm happy*

This is about today story... We went to Pavillion for happy hour... wuhuuu~~~ as usual i'm the over acting one... LOL

Me (in pink) with Faidza... Always together & laugh like crazy women... hahaha...

Zeti in the middle & Faten on her right... Smile (^_^)

Lina... Dayana... Kak Ropiza... Jayanthi... Agnes... Zeti... Faten...

Zeti... Faten... Kak Ropiza... Dayana... Mia... Lina...

Hip Hip HoRayyy... 

Thursday, 5 September 2013

WaRNa-WaRNi AiDiLFiTRi 2013...

SeLaMaT HaRi RaYa...
wahhh macam lewat je nak ucap kan... hehehe... tak pe la... masih sempat lagi kan... hihihi... sibuk dengan tugas & ragam seharian... jom layan gambar-gambar aku bersama keluarga & teman2x... *senyum


Miss Mia Amisa

My FaMiLy & ReLaTiVeS


My LoVeLy Family

 




Saturday, 20 July 2013

Kasih Nur Insan...


Yang ku pinta ~ Yang kuharapkan 
owh bahagia terus berkekalan 
Janjimu kan ku ingat ku pegang 
owh sayang



Monday, 8 April 2013

Pusara Hati...

Semerbak wangi di taman hati
Setulus cintaku pejamkan matamu
Sisakan waktu barang sejenak
Pastikan dirimu ada di detak jantungku

Rebahlah di pusara hati 
Agar terlelap tidurmu
Tegarlah menyelami hidup
Dan buang semua kebimbangan

Kala dahagaku sejukkan jiwa ini
Cinta tulus darimu
Saat galauku kau yang sanggup menenangkan
Sampai badai berlalu


Sunday, 17 March 2013

Sahabat...


Terpanggil aku untuk mencoretkan tentang persahabatan... Aku amat sayangkan persahabatan yang dibina atas dasar keikhlasan... Jadi segala yang tidak ikhlas memang tidak berkekalan & aku redha dengan pemergian insan2x yang sebegitu... Jika aku menghormati kamu mengapa tidak kamu... Kepada yang sentiasa disisi & setia selamanya... Terima kasih ya sahabat... Pahit & manis diharungi bersama... Sedangkan lidah lagi tergigit inikan pula hati manusia... Sedalam mana pun aku terluka, aku tidak pernah mahu membuang persahabatan aku melainkan mereka yang membuat keputusan sebegitu... Aku tidak pernah membenci malah memahami... Aku doakan kalian berbahagia tanpa aku... Dan kepada yang setia bersama aku, semoga kalian terhibur menjadi sahabat selamanya... Senyum~~~!!!


Friday, 8 March 2013

Happy International Women's Day 2013...

Because i'M A WoMeN...



Every women deserves a man who looks at her everyday like its the first time he saw her :')

The beauty of a woman is not in the clothes she wears, the figure that she carries or the way she combs her hair... But... The beauty of a woman must be seen in her eyes, because that is the doorway to her heart... The places where love resides...

Sunday, 3 March 2013

Cinta... Drama... Komedi... Aksi...

Wee~~~!!! Dah lama tak layan movie nie... So, bulan Mac nie i'm fully book to watch Malay movie only... HaHaHa... Jom teman i...

Cerita Kita

Tarikh Tayangan: 07/03/2013
Genre: Cinta, Drama



Awan Dania The Movie

Tarikh Tayangan: 14/03/2013
Genre: Komedi, Cinta



Gila-Gila Remaja 2

Tarikh Tayangan: 21/03/2013
Genre: Komedi, Aksi


Wednesday, 13 February 2013

Salam Rindu...


Raut wajah mendamaikan
Dan sesuci selembut hatimu
Sinar mata mempersona
Bagai gugur seluruh jantungku
Aku ingin engkau tahu
Cinta aku satu
Tercipta buat dirimu
Hanya untuk kamu


Friday, 4 January 2013

Alhamdulillah...


Everything happens for a reason... Never regret never surrender... Life must go on... Nothing to worry...