2014 ~ 2015 UnTiL JaNNaH

2014 ~ 2015 UnTiL JaNNaH

Sunday, 17 November 2013

DiaMoND...


Hai semua... Rasa nyer dah lama tak "update" story2x kat blog nie... Mungkin sebab rutin seharian yang sangat sibuk... Kali nie saya nak share happy moments about 16th Nov 2013... Tak sangka segala usaha dipermudahkan... Apa pun... Saya & semua team member rasa happy sangat2x... We are the champion... My friends...

video 


Bila imbas balik kenangan "in the making" memang rasa tak sangka... Start dari planning nak mix lagu... Cari baju apa nak pakai... Fikir langkah tarian... fuhhh... It's not easy... Saya memang cerewet... Tapi my team member memang best la... Sporting & supportive... Even masing2x sibuk dengan kerja & tanggungjawab masing2x tapi tetap ada komitmen untuk buat yang terbaik... 

Terima kasih kepada my team member, Kak Ropiza, Agnes & Dayana... Tak lupa juga buat our support team member, Faidza, Zeti, Kak Fariza, Dato' Lim, HR team & semua yang berkenaan... Juga buat Sharifah, housemate a.k.a my PA (^_^)  

L.O.V.E


~ Masa latihan kat studio Pak Ngah, Setiawangsa ~

Friday, 13 September 2013

I ♥ MySeLF & My FaMiLy...

Seorang Wanita Yang Hatinya Penuh Dengan Rasa Cinta




Kau begitu sempurna...
Di mataku kau begitu indah...
Kau membuat diriku akan selalu memuja mu...
Di setiap langkahku...
Ku kan selalu memikirkan dirimu...
Tak bisaku bayangkan hidupku tanpa cintamu...
Jangan lah kau tinggalkan diriku...
Takkan mampu menghadapi semua...
Hanya bersama mu ku akan bisa...





Kau adalah darahku...
Kau adalah jantungku...
Kau adalah hidupku lengkapi diriku...
Oh sayangku...
Kau begitu sempurna...
Kau genggam tanganku...
Saat diriku lemah & terjatuh...
Kau bisikkan kata & hapus semua sesalku...